Geel en thuis

en nu weer.
Vanmorgen eerst de auto maar eens onderhanden genomen.
Het was een bende. De parkeerkaartjes lagen overal, het halve strand lag erin, lege cola flesjes van Joop, dus ik ben maar eens even tekeer gegaan.
Toen de binnenkant weer helemaal schoon en opgeruimd was, ben ik even naarZierikzee gereden voor een grote wasbeurt, want daar had ik met die kou geen zin in.
Ik kwam net naar buiten met mijn kaartje toen er iemand richting wasserette reed, hij zette zijn auto voor de ingang en ging toen een kaarje kopen, ik boos op die man en riep "Ik was wel eerst hoor!" "Sorry mevrouw, (hij zei mevrouw tegen me) maar dat doe ik altijd zo". 
Toen de auto die in de wasserrete bezig was klaar was en hij nog niet terug met zijn kaartje, ben ik langs hem gepiept, het ging net. Ik had net mijn kaartje in het apparaat gedaan toen hij eraan kwam lopen. 
"Ik geef u groot gelijk hoor" zei ie. Dat is toch sportief hè.
We hebben tijdens het wassen gezellig staan kletsen over honden en katten.
Aardige man.

Joop is vanmiddag ook weer thuisgekomen.

Ik denk net op tijd, want het weer voor de komende dagen ziet er niet best uit.
Gisteravond hadden ze nog gezellig een kampvuur gemaakt en een flesje leeggemaakt.
Hij was blij dat hij lekker weer eens onder de douche kon, want die van gister was koud, dus daar was hij maar niet aan begonnen. Gezellig weer met z'n tweetjes gegeten en nu zit hij er van uit te rusten.
Mocht ooit het idee bestaan hebben nog eens bepakt en bezakt naar Santiago de Compostella te gaan lopen, dan ziet hij daar nu vanaf. Het is toch wel zwaar.
Wel gaat hij binnenkort de rest van het Pieterpad doen, want dat moet wel afgemaakt worden natuurlijk.

Ria Dinsdag 24 Februari 2004 at 9:57 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.