Dag 4

Het was een drukke dag vandaag. 
Vanmorgen met de bolderkar een rondje dorp gedaan. Als ik alleen met Simba loop zeggen de dorpsgenoten wel gedag. maar nu begint iedereen een praatje en doe ik dus drie keer zo lang over mijn rondje. DE kinderen vinden het wel prachtig, al die aanspraak en dat ze zo op hun moeder lijken, want die kennen ze natuurlijk. Ook nog even bij Elly langsgeweest en toen was de morgen weer voorbij.
Toen Levi sliep ben ik met Yara en Simba nog even naar het strand geweest, een beetje schelpjes gezocht, die ze in een plastic tas deed. Eenmaal thuis werd de rest van de tas opgevuld met houtsnippers, maar even later werd hij weer leeggekieperd en de schelpjes er weer tussenuit gezocht. De rest van de middag zijn we lekker in de tuin bezig geweest. Joop had de meeste snippers al verdeeld tussen de bomen en ik ben nu weer bezig om de hopen een beetje uit te srpeiden.
De schelpjes waren vanmorgen vroeg al gebracht en vanmiddag zijn ze gekomen om ze in de oprit te leggen. Ze hebben daar een soort elektrische kruiwagen voor, waar wel drie keer zoveel ingaat als een normale kruiwagen, het ziet er weer prachtig uit. Morgen eens een fotootje maken.
Daarna eten, wassen en in bed. We hebben nog even naar papa en mama gezwaaid met de webcam, Levi bleef kushandjes geven, maar had ook wel een hoop lol.
Fijn dat het allemaal zo goed is gegaan en dat ze geen heimwee kregen.
Morgen gaan ze weer richting Nijkerk.
Het was leuk ze eens een weekje hier te hebben, ik heb ervan genoten, maar ben nu ook weer blij dat ze weer naar hun moedertje gaan.

Joop had vannacht een taxiritje naar Schiphol.

We hadden al afgesproken dat hij in de caravan zou gaan slapen, zodat hij een beetje langer kon blijven liggen. Ik had hem dus niet thuis horen komen.
Nu bleek dat er een grote controle was geweest en zijn taxi in beslag was genomen, omdat er geen deel drie inlag en nog iets, ik weet het niet allemaal precies, maar zodoende moest hij met de mensen die hij op moest halen weer een andere taxi nemen naar den Briel waar Bruno (de baas van Joop) hun weer op heeft gepikt. Achteraf bleek de in beslagname onterecht en moesten ze vanmiddag de taxi weer ophalen, wat al met al ook weer de nodige uurtjes duurde, wat een gedoe en wat een kosten voor niets.
Hij kwam net thuis en is gelijk weer vertrokken om in de kroeg wat te eten en een biertje te drinken.

Ria Donderdag 04 Maart 2004 at 10:27 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.