Zondags

Rare dag.
Vanmorgen al vroeg begonnen met heel de caravan leeg te halen, want de nieuwe bewoner zou komen. Daarna in de tuin bezig geweest. We hebben nu wel overal houtsnippers en nieuwe schelpen, maar het onkruid groeit er gewoon doorheen, beetje bijhouden maar.
Veel alg dat bovenop de vijver dreef eraf gevist, die ziet er nu ook weer netjes uit.
Tussendoor veel gewassen en bed verschoond, want goedkoop stroom vandaag.
Vanmiddag kwamen de mensen waarvan we de Triumph gekocht hebben nog een nieuw hoesje voor de kap brengen, dat kan er dan rond als hij naar beneden is.
Ed kwam ook nog even langs, die was met de hondjes naar het strand geweest.
Gezellig ff wat gedronken en intussen maar wachten op de nieuwe bewoner, die maar niet kwam opdagen. Zojuist eerst eens even gebeld. Er was iets tussen gekomen.....
Ik snap dat niet hoor, als je een afspraak hebt en er komt iets tussen bel dan even.
Loop ik een hele dag voor niets daarmee rekening te houden.
Intussen zit ik te gloeien als een gek,(zie foto) heerlijk.

Ik heb nu ook een Blogrol.

Handig! Nu hoef ik niet steeds maar weer te kijken of iemand ergens iets gepost heeft, dat zie ik nu vanzelf bij de linkjes. Ze wippen dan vanzelf naar boven, met sterretjes ernaast. 
Ik weet dan, dat daar iets gepost is.
En echt, ik had het helemaal zelf gedaan en dacht dat alles goed was, maar ja, die controle van Downer he, daar kom je zomaar niet doorheen. Nog iets aangepast dus, fenks Downer.

Ria Zondag 28 Maart 2004 at 11:29 am | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.