Nachtvlinder

Joop moet onverwachts taxi rijden en dan blijf ik ook altijd maar hangen, tenminste, vanavond best actief eigenlijk. Ik ben wasjes aan het draaien, goedkoop nachtstroom en dan ben ik er morgen lekker al vanaf. Hoef ik alleen de dekbedhoes nog te doen. Dat gaat een beetje moeilijk 's nachts en die wasprogramma's duren ook best wel lang, ik heb er net nog eentje ingedaan en duik zometeen ook maar eens onder de hoes.

Nadat we vanmorgen eerst naar de vuilnisbelt waren geweest, ben ik met de honing aan de slag gegaan. Ik ben er moe van. Op een gedeelte heb ik ook al etiketten geplakt, maar deze moeten dus nog. Morgen maar weer. Halfverwege had ik ook nog een ongelukje, waarbij er een flinke plas op de vloer terecht kwam, je wil nie weten hoe dat plakt. Heb het nu al een paar keer gedweild, maar het blijft maar vreemd aanvoelen. 

Heerlijk weer vandaag.
Echt van dat weer waar je niet bij gaat zitten, maar lekker bezig kan zijn.
De rest van de was gedaan en nu ff uitpuffen.
Joop zit alweer op de taxi.
Bruno heeft een scherm neergezet op de zaak, zodat ze tussen de ritten door toch het voetbal nog een beetje kunnen volgen.
Nederland staat al voor op het moment.

Vanavond voor het gemak lekker even een pizzaatje gehaald.
Ik had geen zin om ook nog eens te koken.

Ik snap er niets van. Je legt ze netjes neer, komt er in tijden niet aan en als je even iets wilt veranderen zit alles in de war.

Vanavond zat ik even in Joop zijn stoel, ja ja hij heeft zijn eigen stoel, maar toen ik daar even naar de tv zat te kijken vond ik dat ie toch wel erg dichtbij stond.
Dus ik schuiven, gelukkig staat het spul op wieltjes, kastjes verzet en toen kwamen dus de snoertjes boven water, echt alles in de knoop, daar krijg ik het dan zo warm van, je begrijpt toch niet hoe dat kan. Er was zelfs ook iets los, ik denk van koptelefoon, die gebruik ik toch bijna nooit, daar ga ik me morgen nog eens in verdiepen. Misschien ga ik dan alles ook weer eens uit de knoop halen en opnieuw netjes neerleggen, zou het zin hebben?

Ria Zaterdag 19 Juni 2004 at 09:40 am | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.