TranSferium

Omdat Sil een keertje met de bus mee wil met de kinderen zit ik even te zoeken naar de mogelijkheden.
In Renesse hebben we het Transferium, vervoer daar vandaan met de Taxicentrale is gratis. Het blijkt een groot succes te zijn. Het is natuurlijk ook superhandig. Een groot gratis parkeerterrein en verder met de bus naar het strand gebracht worden, of waar je dan ook wilt zijn.

Topdrukte overal deze week. 
Superdruk ook hier in het dorp, om deze tijd dus ook "echt" verse groenten en fruit in de supermarkt.
Vanmiddag de eerste overheerlijk Reine Victoria's gekocht. Eer we thuis waren was de zak leeg. 
De weg waar wij wonen heeft geen voetpad, je bent dan ook af en toe je leven niet zeker, heel gevaarlijk, zeker als je met kleine kinderen onderweg bent.
De bolderkar van Mir en Mark is dan ook heel handig.

Gratis sokken!

Nooit weg natuurlijk!
Ik heb ze besteld!
Kijk voor meer gratis dingen hier 

Ben eigenlijk benieuwd of ik nu elke 3 maanden 3 paar sokken thuiskrijg, want.....

Zonder tegenbericht van uw kant sturen wij u binnenkort uw welkomstaanbieding toe. Na ontvangst van het welkomstpakket sturen wij u, wederom zonder tegenbericht van uw kant, om de 3 maanden een nieuwe speciale aanbieding van 3 paar sokken voor de zeer voordelige prijs van E 13,80 (+ E 3,90 verzendkosten). Alle modellen worden u eerst voorgesteld door middel van een brochure.


Mocht deze aanbieding u niet bevallen, kunt u deze zending zonder meer overslaan. Uiteraard zetten wij ons steeds in om aan uw verwachtingen te voldoen, door u modellen voor te stellen, waarvan kleur en pasvorm van topkwaliteit zijn en die steeds de laatste modetrend volgen.

Annemonen

Prachtig weer weer vandaag. Lekker gezond gezond en nadat Joop een tijdje in de bijen had gerotzooid zijn Sil en ik allebei door een bij gebeten. Ze waren blijkbaar boos.
We zijn daarna maar gevlucht naar de haven en hebben daar krabben gevangen met de kinderen, ook heel gezellig. Veel foto's gemaakt weer, maar de foto waar ik steeds maar op zit te spinzen is er nog steeds niet bij. Ik wil een mooie met allebei de kindertjes erop, die ik uit kan laten vergroten, maar het is moeilijk ze te "vangen". Die krabben vangen ging iets makkelijker met een mosseltje aan een touwtje.
De rest van de mossels hebben we vanavond gekookt, nadat we eerst nog even op het terras bij de Surf Inn hebben gezeten.
Er waren ook hele mooie annemoontjes aan de meerpalen, vandaar de foto.

Ria Dinsdag 27 Juli 2004 at 7:07 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.