Stamroos

Van Marlies, Stip, Barf, Em en Annet, heb ik toen ze hier waren een tegoedbon gekregen om bij de overbuuv te besteden, daar heb ik vanmiddag deze prachtige stamroos van gekocht, de buurman had ze net meegebracht van de veiling , ik was gelijk verliefd en hij ruikt lekkerrrrrr!!!!
Hartelijk dank dames!!! De helft van de bon is nu besteed, dus ik kan nog eens gaan kijken.

De dag begon met onweer vanmorgen, donder en vooral veel bliksem en een fikse regenbui. Ik moest wel lachen want Joop had taxi gereden vannacht en lag dus nog te slapen. Even later kwam hij uit bed en vertelde dat hij dacht dat ik steeds met de rolemmer heen en weer had gelopen.

Sil en Cor hebben een motorbootje gehuurd vandaag en waren net niet op tijd binnen voor de bui in Brouwershaven. Kletsnat geregend dus. De rest van de dag is het prachtig weer geworden, ze hebben genoten.

Ik heb lekker geluierd. Een paar bladen gekocht en af en toe in de zon gelegen en tussendoor een beetje gescharreld in de tuin en in huis, een mens loopt wat heen en weer op een dag.
En nu vermaak ik me hier weer.
Sil en Cor zijn uit eten, Joop zit op de taxi, babyfoon naast me, wijntje erbij, lekker rustig.

Morgen is het braderie in het dorp, altijd heel gezellig.
Ina en Martin moeten voor tien uur al uit hun huisje zijn, omdat het verhuurd is komende week, die komen dan eerst gezellig op de koffie en daarna zullen we wel met z'n allen naar de braderie gaan.
Er is dan life muziek bij de terassen en meestal eten we daar dan wat, om daarna nog even te swingen in de straat waar we anders altijd boodschappen doen.

Ria Vrijdag 30 Juli 2004 at 12:00 am | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.