Doebiedoe

Hij zag er zo aandoenlijk uit vanavond, toen ik nog even buiten zat, dat ik nog even een fotootje van hem maakte. Eenmaal binnen met de foto in beeld, wilde ik erbij zetten dat we een "onderonsje" hadden gehad, maar ik bedacht me toen dat dat helemaal niet waar was.
Ik ben toen weer terug naar buiten gegaan en heb gezellig even een peukje bij hem zitten roken en heb echt het onderonsje gehad, zoals ik eerder in gedachten had en een nieuwe foto gemaakt met de lavendelbloemetjes erbij, die ik op zijn buik heb gelegd.
Ik heb hem ook omgedoopt, het is geen Boedha meer, maar Boedhie, ik weet ook niet waarom, maar zo heet hij voortaan voor mij.
Zo zie je maar weer, waar een fotootje toe kan leiden, want het deed me best even goed even bij dat vreemde lachende ventje te zitten.....

Buitendouche

Wat ben ik deze dagen toch weer blij met mijn superluxe buitendouche.
Warm buiten douchen is lekker, maar met dit weer om de haverklap eventjes een koude douche is ook niet te versmaden hoor, heerlijk!!!
Ik heb er wel tien keer onder gestaan denk ik vandaag.
Bloedje heet was het weer en alweer niks gedaan.
Nu koelt het lekker af en volgens mij houden we het niet lang meer droog, er komt een bui aan.
Vanmorgen ook al een paar druppels, maar dat was zo voorbij.

Ria Maandag 09 Augustus 2004 at 10:45 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.