Trouwe Hulp

Komend weekend is het dan eindelijk zover. 
We gaan zeilen op de "Trouwe Hulp" niet dat ik er zo'n zin in heb maar soms moeten dingen gewoon en ik weet ook wel dat het dan achteraf, leuk, of ontzettend leuk, of heel gezellig, of iets van dien aard geweest is, maar voordat ik zover ben , pfffff..... ik zie er dus lichtelijk tegenop.
Maar de familie kent mij en weet van mijn huiselijk gedrag.
Gelukkig komen er hele lieve mensen op huis en beest passen, daar ben ik heel blij om, want anders was het nog een graadje erger geweest.
Nu kan ik met een gerust hart alles achterlaten weetend dat er goed, vooral voor Simba, gezorgd wordt.
Iedereen hoopt natuurlijk op veel wind, ik had Ruud al aan de telefoon en die zei ook al zoiets, maar ik vind dobberen heerlijk, vooral veel windje mee en de zon in mijn gezicht.
Vrijdagavond aan boord, zaterdag zeilen en 's avonds ergens op een plaat bbqen en 's zondags weer terug naar waar we vandaan kwamen, dan mag het wel iets harder waaien, want zondag is ook Yara jarig en daar willen we dan op de terugweg langs.
Druk weekendje wordt het, fototoestel gaat natuurlijk mee en ik hoop dat het weer toelaat dat we met de Spitfire kunnen, lekker relaxed rijden, want het is een hele rit voor ons naar Friesland.
Uurtje of drie zijn we zeker onderweg en met koffie of iets anders lekkers wel een uurtje of vier.

Ria Vrijdag 13 Augustus 2004 at 08:54 am | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.