Jarige Yara

Vanmiddag groot strandfeest bij Perry's.
Veel werk en weken van voor voorbereiding.

Uit de krant van gisteren:

SCHARENDIJKE - Zandwallen en podia krijgen beetje bij beetje vorm. Aan de voet van Beachclub Perry’s, op het strand van de Brouwersdam bij Scharendijke, wordt 2500 vierkante meter zand gereed gemaakt voor de Sunset Beach Party van morgen. Het is de tiende keer dat de organisatie Beachboom op die plek een sfeervol dancefeest organiseert.

De organisatie gaat uit van maximaal drieduizend bezoekers, meldt Patrick Brondgeest. Hij staat met broer Serge (de Scharendijkse Surf-Inn), paviljoenhouder Perry en Joop Alphenaar aan de basis van Beachboom. Zij richten zich met het dance-event vooral op twintig-plussers, een leeftijdsgroep waarvoor relatief weinig te doen is op Schouwen-Duiveland. De formule slaat aan, zo blijkt uit de ontwikkeling in de afgelopen jaren. Beachboom is de kinderschoenen, op meerdere vlakken, ontgroeid. De artiesten die meewerken zijn stuk voor stuk professionals

Nu maar hopen dat het droog wordt, want op het ogenblik regent het pijpestelen.
Jammer! Maar het is nog geen middag en in een paar uur tijd kan er veel veranderen;-)

Kassameisje

Zojuist nog even een paar boodschappen in de supermarkt gehaald. 
Ik werd aan de kassa geholpen door Elise Kunst, een meisje uit het dorp, die daar een vakantiebaantje heeft. Ze gaf me een complimentje over mijn weblog.
Iemand anders uit het dorp had haar daar op gewezen.
Bij het inpakken van de boodschappen in mijn rugzak, zag ik mijn fototoestel zitten en vertelde toen, dat ik dat altijd bij me heb en heb haar toen ook maar gelijk vastgelegd.
Bij deze dus Elise aan de kassa.
En als de andere lezers van Scharendijke nu ook eens een reaktie achterlaten, zou ik dat heel leuk vinden.

Yara jarig!Geboren 15-08-2000
Het is dus nog niet zover, zondag pas.
Beter te vroeg dan helemaal niet natuurlijk. 
En morgen ga ik haar zelf een dikke knuffel geven en een kadootje brengen.
Ik denk dat we zondag te weinig tijd hebben, eerst nog zeilen en daarna nog een hele reis terug, dus beter morgen op het gemak als we nog fris zijn.

Fijne verjaardag, lieve kleindochter van me.

Ria Zaterdag 14 Augustus 2004 at 08:57 am | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.