Eng

Het wordt misschien wel een beetje afgezaagd, maar ik heb vandaag weer niets anders gedaan dan gesnoeid en ben nu eindelijk zo goed als klaar. 
Het gras ligt nu weer vol en er zitten joekels van takken en stammetjes tussen, die echt niet in ons hakselaartje kunnen hoor.
Ik heb me dan ook voorgenomen het lekker te laten liggen tot Joop weer terug is, dan kunnen we ons daar weer samen doorheen worstelen.

Aanbieding!

Gratis af te halen een joekel van een Asparagus, oftewel sierasperge.
Zonder pot natuurlijk. Ik ben hem zat en heb hem buiten gegooid.
Daar houdt hij het nog wel een tijdje uit en volgens de boeken moet hij zelfs buiten kunnen staan, ik heb geen idee of hij de winter zal overleven, maar dan gaat hij alsnog volgend jaar de kliko in.
Hij is groot en breed en er zitten stekels aan.
Ik vind ze altijd mooi en ik zal best wel weer eens een kleintje kopen, tot die ook weer te groot wordt.....

Twijfel

 

Mijn pink.
Bijna een jaar nadat ik uitgleed.
Geopereerd op 12 december vorig jaar en 1 februari ging de pin eruit.
Hij blijft dik, doet altijd pijn als ik hem buig en ook dat buigen is nog niet optimaal, hij blijft ruim achter bij mijn andere vingers.
Ik denk erover terug te gaan naar de chirurg, want het moet toch niet de bedoeling zijn dat ik altijd een pijnlijke pink blijf houden, maar aan de andere kant zie ik er vreselijk tegenop, stel je voor dat ik weer geopereerd moet worden, daar moet ik eerlijk gezegd niet aan denken.
Misschien heeft het ook nog gewoon zijn tijd nodig, maar echt.... af en toe bij het snoeien..... dacht ik soms, zal ik dit takje ook maar snoeien.... 

Eng

Uit de krant van 18 juni :

MIDDELBURG - Een 63-jarige inwoner van Scharendijke realiseerde zich pas achteraf dat hij een man had kunnen doodslaan met een sloophamer. Ik was helemaal de kluts kwijt“, vertelde hij gisteren voor het hekje van de rechtbank in Middelburg.

Officier van justitie R. Rammeloo achtte poging tot doodslag bewezen en vroeg, de verdachte voor maximaal een jaar in een psychiatrisch ziekenhuis te laten plaatsen. Rammeloo ging af op de conclusie van de gedragsdeskundigen die de man ontoerekeningsvatbaar verklaarden. Volgens de psycholoog leed de Scharendijker aan paranoia en schizofrenie. In de eis werd ook de mishandeling van een vrouw meegenomen.

Het hamerincident speelde zich op 24 januari dit jaar in Scharendijke af. Verdachte zag een onbekende man voor de woning staan, waar zijn zuster zojuist de voordeur had geopend. Zonder een moment na te denken sloeg hij met de sloophamer van vier kilo op het hoofd van het slachtoffer. Ik sloeg zo hard als ik kon. Ik dacht dat die man niet te vertrouwen was“, had hij tegen de politie verklaard. Met zo’n hamer had u hem de schedel kunnen inslaan. Normaal gesproken was hij dood geweest“, stelde de officier. Het slachtoffer heeft heel veel geluk gehad“, voegde hij eraan toe.


Ik heb het even opgezocht, omdat ik hem zaterdag tegenkwam, hij was met de fiets, terwijl hij anders altijd auto reed, hij zag er slecht uit.
Ik vind het eng dat zo iemand zomaar weer rondloopt, geen idee of hij altijd thuis is, of alleen maar op weekend bezoek, ik hoop het laatste.

Ria Maandag 20 September 2004 at 4:57 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.