Storing cv

Gisteren had ik een SMSje naar Joop gedaan en een paar keer geprobeerd te bellen omdat de boiler niet opwarmde. Om zijn batterijen te sparen zet hij zijn telefoon uit, niet altijd even handig blijkt, want hij had het niet gezien.
Vanmorgen belde hij me wakker om te vragen wat er was.
We hebben de storing verholpen, het was een fluitje van een cent, stekker eruit en er weer in en hij deed het weer, dat scheelt toch weer uurloon en voorrijkosten van een cv monteur, ik mag het in natura betalen als hij weer thuis is.

Vanmiddag eindelijk een rolgordijn en een gewoon gordijn voor de deur besteld voor in de keuken, terra cotta achtig kleurtje, beetje oranje rood, kleurt mooi bij mijn senseo apparaat  en de stoelen in de kamer, lekker warm.

Daarna gezellig even bij Joke op de koffie geweest dat was ook al een tijd geleden.
Eng weer was het op de terugweg, stortbuien en heel grijs alles, Simba vond het blijkbaar ook eng, want ze klom op de stoel naast mij onderweg en ging daarvoor op de grond liggen, "dat doet ze anders nooit"  
De hond van Joke deed ook al vreemd, durfde niet naar buiten en was ook bang, zou er iets in de lucht hangen?
Thuisgekomen lekker de houtkachel aangestoken en patatjes gebakken.


Ria Woensdag 22 September 2004 at 5:02 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.