Impulsief

Over het algemeen genomen denk ik er niet zo lang over na, eer ik iets plaats.
Ik ga gewoon achter mijn toetsenbord zitten en typ wat in me opkomt.
Heel soms heb ik weleens spijt van iets en dan haal ik het ook weer weg, dat is misschien dit jaar een keer of drie voorgekomen, dus het valt mee, vind ik.
Meestal betreft het dan iets wat ook anderen aangaat, als het alleen mezelf betreft heb ik niet zo snel spijt of moeite met iets.
Gisteravond bij de beestjes ook weer een blunder begaan (vind ik) en daar loop ik dan echt over te piekeren, ik weet dat veel mensen het dan al gelezen hebben, dus nut om het nog weg te halen heeft het niet.

Ik ben te impulsief, doe dingen te ondoordacht en soms vraag ik me af of ik maar beter niet kan stoppen met mijn gebrouwel...

Maar ach, dat wil ik eigenlijk ook weer niet, dus ik probeer maar te leven met mijn fouten en eigenaardigheden en hoop dat ik niemand kwets, want dat is wel het laatste waar ik op uit ben...

Leuk!Met de aanleg van de vijver komen er toch ook steeds weer andere vogels bij.
Tenminste, ik denk dat het daardoor komt.
Deze zat vanmorgen op het gras, insektjes te pikken.
Een watersnip, ik had hem nog nooit gezien, knap van Joop dat die dan wel gelijk de naam weet.
We hebben nu ook een echte huisreiger hoor, gistermorgen stond hij tot halfverwege zijn poten op visjes te azen, of kikkers.

Gordijnen

Gisteravond werd er gebeld dat de gordijnen klaar waren.
Ik vanmiddag naar Zierikzee om de boel op te halen, het zag er keurig uit.
Nog even aan het rondneuzen geweest voor kussentjes voor op de stoelen, maar dat werd me toch te duur alles bij elkaar, hoesjes en kussentjes, als je het op gaat tellen en OM GAAT REKENENnou nou, dat valt altijd behoorlijk tegen. 
Nu lagen er ook demonstratiestroken van de gordijnen in een bak en daar zat ook een leuke bij, precies passend bij de gordijnen, dus die heb ik nu meegenomen en ben ik voor een paar eurootjes klaar, moet ik nog wel even achter de naaimachine natuurlijk.
Thuisgekomen de boel uitgepakt en als eerste wilde ik het gordijn ophangen voor de deur, ik zag al gelijk dat er iets niet klopte..... het zag er zo kort uit....... en dat was het ook, om precies te zijn een halve meter te kort.
"Gewoon" verkeerd gemeten.
Een centimeter is nu eenmaal 1.50m en komt daar dan nog 70cm bij, dan heb je 2.20m en niet 1.70m
Zo staat het ook op de bon, dus het is gewoon mijn eigen fout.
Maar de oplossing is al gevonden, hij hangt nu bij de achterdeur, die was toch ook versleten, ik dacht voor bij de achterdeur kan het nog wel, maar nu hangt daar ook netjes wat nieuws.
Morgen een nieuwe bestellen voor de keuken.
Misschien ook leuk om dezelfde te nemen als de kussentjes, dat is een hele brede streep.
Het rolgordijn mankeert niets aan gelukkig, staat mooi allemaal.

Ria Vrijdag 15 Oktober 2004 at 8:10 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.