RampIk vind nog steeds dat je het niet met elkaar kunt vergelijken, wel staat vast dat het voor diegenen die het meemaken even erg is, of dat er nu een paar honderd duizend zijn of "maar" een paar duizend.
De gevolgen hier waren ook nog te overzien.
Goed dat ook de gemeente aktie onderneemt en logisch dat de ramp van 1953 erbij gehaald wordt.
Ik heb niks gezien in het nieuws, iemand anders?

RenesseEindelijk eens een goeie site!
Complimentjes Bruno!

Benzine enzo

 

Net nu we een nieuw pasje hebben aangeschaft van Tinq, blijkt het alweer overgenomen te zijn door Shell, dus is het pasje niet meer geldig.
Gelukkig kan je ook gewoon met je bankpasje tanken, dus zie ik het nut van nòg een pasje niet zo in.

Ik was vergeten mijn post op de bus te gooien vanmiddag, dus pakte ik de auto maar even om het alsnog te doen. Tank bijna leeg! 
Dat vind ik altijd maar niets, want stel je voor dat je 's avonds plotseling ergens heen moet.
Ik tank meestal in Ellemeet, lekker dichtbij, maar Joop vond dat ik toch maar beter naar Burgh Haamstede kon rijden, veeeeeeeel goedkoper daar.
Ik denk altijd dat je dat dan alweer kwijt bent aan de extra kilometers, maar volgens een kort rekensommetje van Joop, in GULDENS, scheelde het toch behoorlijk en omdat ik toch wel zin had in een ritje ben ik maar daarheen gereden. 
Ik denk ook wel dat ik een eurootje of vijf goedkoper uit was, €34 tegen rond de € 39 anders.

En omdat ik er toch was nog een beetje winkels gekeken daar, het is tenslotte uitverkoop.
Gelukkig kon ik niets vinden. Er stonden wel wandelschoenen voor de helft van de prijs, maar mijn maat was er niet meer bij.

Oh en 28 en 29 januari moeten we even bij Europatuin langs zag ik, toen ik daar ook nog even een kijkje nam, dan gaat alles weg tegen elk aannemelijk bod, ruimte maken voor de nieuwe spullen.

Ria Dinsdag 04 Januari 2005 at 11:18 am | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.