Boomhut

Afgelopen week heeft Joop de muziek die ik vorig jaar heb gedownload op cd gezet.
Voor de kerst heeft hij de foto's al gedaan en daarvan heb ik ook een kopietje aan de kinderen gegeven, nu moet er nogal wat gebeuren willen ze weg raken.
Muziek kan je opnieuw doen, maar foto's zijn onvervangbaar.
Ik heb nu ook alles op mijn pc gewist, zodat ik weer met een schone lei kan beginnen, die bestanden nemen toch een hoop ruimte in en als ik ze nodig heb....... even het cdtje erin en hoppa, daar zijn ze weer .

Spare ribsJoop en Cor hebben druk hout gekloofd vanmiddag, er is alweer een stapeltje verdwenen.
Elly kwam nog even een bakje koffie halen aan het eind van de middag en toen bleek dat zij spare-ribs gingen eten en wij zuurkool, werd er besloten de spare ribs te delen, er was genoeg blijkbaar.
Wow!!! Wel een makkie voor mij hoor!
We hebben heerlijk gesmikkeld, patatje erbij, wijntje, wat wil een mens nog meer.
Gezellig gekwebbeld en voor de verandering heb ik ook eens mijn fototoestel meegenomen, de foto's worden meestal hier gemaakt.
Joop zit nu weer op de taxi en ik bekijk de foto's en doe weer wat achter mijn pceetje een mens kan het er maar druk mee hebben. 
Genoeg wijn achter mijn kiezen intussen, maar ik neem nog een afzakkertje of wat......... 

BoomhutOpa woont een stukje verderop en toen ik hem vroeg of zijn zoon een boomhut gemaakt had voor zijn zoontje, vertelde hij me, dat het zoontje zelf in de weer was geweest met planken en takken en omdat zijn vader dat niet zo zag zitten, hij zelf maar een boomhunt gemaakt had, stevig en veilig voor het ventje, met een ladder erbij.
Opa vond het blijkbaar geen gezicht en hoopte dat er veel blaren aan de boom zouden komen komende zomer.
Ik vind het schitterend!
Geweldig toch voor zo'n ventje, een eigen boomhut met een uitzicht waar menigeen jaloers op is.


Ria Zaterdag 08 Januari 2005 at 11:43 am | | Standaard
Gebruikte Tags:

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.