Ophalen

Ik heb vanmiddag weer eens iets geleerd.
Er bestaan ook strandtenten met een ophaalbrug!
Hoe verzinnen ze het, je moet wàt doen om het gespuis buiten je deur te houden.
Voor de verandering deed ik eens een ander rondje, heen aan de binnenkant van de duinen, omdat er best een stevig briesje stond en terug over het strand.
Volgende keer pak ik er nog een overgang bij, want dit was me net iets te kort.
Mijn auto geparkeerd bij "Zeerust" waar JWeetje werkt.
Volgende keer ga ik even een bakje koffie doen daar 

Bomen

Joop had vanmorgen een afspraak om weer een paar bomen op te halen, ze gaan ons nu zelfs al bellen en als je ze dan niet hoeft bellen ze ook niet meer als je ze wel nodig hebt natuurlijk, dus we zijn weer drie karren stronken rijker.
Daarna de afgesnoeide rommel bij de buren opgeruimd en gelijk weggebracht naar de milieustraat.
Cor kwam vanmiddag nog even kloven, zodoende kon Joop geen hout meer zien.

Tot overmaat van ramp had ik voor het eten een nieuw recept, tagliatella met broccoli.
Ik was nog even bij de C1000 in Renesse en daar lagen foldertjes met recepten, daar had ik er eentje van uitgezocht en de benodigde ingredienten meegenomen, eenmaal aan het koken kwam ik tot de ontdekking dat ik de room vergeten was. Dat heb ik opgelost door twee kuipjes koffiemelk en een klontje Echte Boter (nog over van de kerst) te nemen.
Het smaakte prima, vond ik zelf, Joop heeft het opgegeten maar ik denk dat ik hem net zo blij gemaakt had met een diepvries pizza.
Morgen maar weer "normaal" eten.

Verder staat het leuke kastje dat ik een tijdje geleden voor de helft van de prijs op de kop tikte nu alweer op een andere plek. Joop liep te zeuren dat hij ook zo'n soort kastje wilde om zijn mappen in te zetten. Hij had ook wel gelijk, want ze lagen overal, in de garage, in zijn kamertje en hij kan toch al nooit iets vinden.......dus heb ik het vanmorgen leeggehaald, het was toch een stofnest, zwarte stalen gaatjes planken waar je alles op ziet, niets voor mij, nu maar hopen dat hij in het vervolg wel alles gelijk kan vinden.

Ria Woensdag 12 Januari 2005 at 2:46 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.