Goes

Joop moest vanmorgen naar de cardioloog in Goes voor de uitslag van de bloedafname van vorige week. Hij heeft een tijdje geleden een extra pilletje gekregen om het cholesterol gehalte nog wat naar beneden te krijgen. Dat is goed gelukt, alles is prima in orde nu.
Ik ben meegegaan, samen met Simba, met z'n allen in het otootje.
In Goes zijn Simba en ik uitgestapt om op zoek te gaan naar nieuwe wandelschoenen.
Dat is niet gelukt, de ene te breed, niet te breed dan weer te klein, pffff... €145.-- voor een paar schoenen vind ik veel, dus ik heb het nog even uitgesteld, vooral ook omdat ze niet goed pasten. We zoeken gewoon verder.

Vanmiddag met z'n driën een lange wandeling gemaakt, heen door de duinen en terug over het strand, net als vorige week, alleen nog iets verder, tot het eind van het pad.
Ik heb Joop eens een foto laten maken van mij met Simba, voor de verandering 

Joop en z'n kriebelsEigenlijk moet er altijd iets in de planing staan, iets waar hij mee bezig kan zijn en als hij niets heeft zoekt ie wel iets. Zo stond er nu de GR route op stapel voor komend voorjaar, kaarten, boekjes, alles aangeschaft, maar ik hoorde hem er weinig over, ergens in mei zou hij gaan......
Ik laat het altijd maar sudderen dan en wacht rustig af.

Gisteravond kwam hij ineens naar me toe, hij had op de site van Martinair gekeken en er was een goedkope vlucht naar Nepal, daar had hij toch wel zin in, iets om naar uit te kijken, de moeilijke winter door.....

Volgende maand wordt hij 60, dat zou toch een mooi cadeautje zijn......ik had eigenlijk een flatscreen in gedachten, maar natuurlijk vind ik dit ook een prima cadeau.
Dus ik denk dat hij met zijn verjaardag niet thuis zal zijn, want het moet dan ook al snel gebeuren.
Even een week of drie ertussenuit en opgeladen weer terugkomen, ik vind het prima!
Nu kan het nog en hij vindt het een fijn land om naar toe te gaan, ik ben er nog nooit geweest.
Het trekt mij niet zo, daar komt bij dat hij altijd heel primitief gaat, ik Simba eigenlijk niet alleen kan laten en de kosten dan ook dubbelop zouden zijn.
Dus eigenlijk zijn we er allebei heel tevreden mee, zoals het gaat.

Er wordt nu gemaild en gepuzzeld.
Wordt vervolgd

Ria Woensdag 19 Januari 2005 at 8:56 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.