Lange dag

Vanmorgen liep de wekker al vroeg af (8 uur), omdat Moelker de kloofmachine kwam halen, hij had hem zelf nodig. Dat kwam goed uit, want Cor en Joop hadden juist gisteren het laatste hout gekloofd. Zodoende zaten we al vroeg aan de koffie met krant.

Beetje lopen keutelen vandaag, glasbak en papierbak bezocht, boodschappen gedaan in Zierikzee, het was markt, dus daar ook nog even rondgelopen.
Daarna nog gewandeld.

Joop moppert op de kou en het weer, wil niet mee wandelen, komt eigenlijk bijna helemaal niet buiten, scheert zich maar af en toe, bah!
Als hij niet oppast wordt hij een vieze ouwe mopperpot. Jammer dat hij morgen nog niet naar Nepal kan, want zo vind ik er ook niets aan hoor. Iedereen verlangt naar de lente, maar daarom hoef je toch niet zo sjacherijnig te worden. 

Verder is mijn beltegoed bijna op.
Ik wilde vanmiddag een Prepaid kaartje kopen bij AH, maar ik kwam er zo 1 2 3 niet uit.
"Wat is uw provider mevrouw?"
"Geen idee eigenlijk, volgens mij KPN"
"U moet het wel zeker weten hoor, want die kunnen niet geruild worden"
Telefoontje erbij gehaald en het bleek KPN te zijn, maar ik wil helemaal geen kaart van € 20, ik gebruik dat ding nauwelijks en dan verloopt het beltegoed weer. Nu blijkt dat KPN ook kaarten heeft van €10 , maar die had ze niet. Ik kan toch ook gewoon een ander oplaadkaartje kopen dat niet verloopt? 
Ik heb er de ballen verstand van, maar ik wil dus een kaartje van €10 dat onbeperkt houdbaar is. Heeft er iemand een oplossing, zonder dat ik weer een ander nummer krijg, want dat heb ik vorig jaar al aan de hand gehad, toen mijn beltegoed was verlopen.

Ria Donderdag 27 Januari 2005 at 9:34 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.