Gebabbel

Vandaag uitverkoop bij Eropatuin, je kan een bod uitbrengen op de dingen die er staan.
Bovenstaande tafel op de kop getikt voor €190.--, de normale verkoopprijs was €315.--
Ik wilde hem eigenlijk voor €175.-- maar dat vond de verkopmeneer niet genoeg.
Al met al ben ik er blij mee en hij krijgt een plaatsje in ons nog te creeren hoekje achter de wilgenten schutting.

Komende maandag wordt ze voor de tweede keer geopereerd aan haar oogje.

De eerste keer was toen ze een jaar of twee was, nu is ze vier en een half.
Na die eerste keer was het al een stuk minder en eigenlijk dacht ik dat ze beter konden wachten tot ze iets ouder was en de testjes beter kon doen, maar dat blijkt dus niet nodig te zijn.
Wij zijn er aan gewend, af en toe kijkt ze scheel en af en toe ook niet, het hoort bij Yara.

Vanmiddag samen gewandeld.

Joop is druk met zijn reis en vertelt honderduit, wat ie allemaal van plan is en wat er al geboekt is en nu hij alles zelf doet het ook nog eens zoveel goedkoper is. Kedar is al weken niet te bereiken, hij is van de aardbodem verdwenen lijkt het wel. (Kedar is de Nepalees waar hij contact mee heeft om reizen te organiseren en hij heeft ook al eens een paar weken bij ons gelogeerd)
Andere keren maakte hij een trekking van een paar weken, nu wil hij meer bij de steden in de buurt blijven, dagtripjes maken, alleen in de buurt van Pokhara een trip van een paar dagen met een drager, voor de rest kan hij dan in een hotel oflodges logeren. 

Begin februari moet hij terug naar de neuroloog, hij hoopt dat die hem aanraadt iedere winter maar in Nepal door te gaan brengen, omdat hij de winter maar niks vindt, maar ja, iedereen verlangt naar het voorjaar en er zijn zoveel mensen die dode vingers hebben....... als je maar vaak genoeg tegen jezelf gaat zeggen dat je ongelukkig bent in de winter ga je het ook nog geloven, dat heb ik hem natuurlijk ook wel even verteld.
Hij moet gewoon meer naar buiten en genieten van het winterse gebeuren.

Krijgt ie onderweg ook nog buikpijn (dat komt natuurlijk omdat zijn darmen al die beweging niet meer gewend zijn) even later weer een pijntje ergens anders........

Mannen.............grrrrrrrrrr

Ria Vrijdag 28 Januari 2005 at 9:37 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.