Knipcafé

Joop loopt al weken te zeuren dat zijn haar geknipt moet worden en vroeg zelfs al om elastiekjes, als ik vroeg of ik nog iets mee moest brengen uit de winkel. Mijn haar zat ook niet echt lekker meer, maar ja, het moet langer worden, dus dan schiet knippen ook niet echt op. Joke wilde ook wel geknipt worden, vertelde ze vorige week op MSN, dus vanmiddag hebben we er maar een prettige bijeenkomst van gemaakt. Miriam is 's maandags vrij, dus die heeft dan alle tijd zou je denken, maar toen ik om een uur of één langs ging om te vragen of er nog geknipt ging worden vandaag, kwam ze vrolijk uit bed gehuppeld, "ik lig 's maandags altijd zooo lekker tv te kijken....." 
Gelukkig was ze wel van plan om te komen, dus ik Joke gebeld dat het knipcafé open was.
Wim was al uitgewerkt dus die kwam ook gezellig mee.
Gezellig gebabbeld en geknipt, jammer dat er geen eetgelegenheden open waren in het dorp anders hadden we wel ergens een hapje gaan eten, maar dat houden we in de peiling, binnenkort gaan we hier eens kijken met z'n vieren.

De operatie van Yara is goed gelukt.

Nu maar afwachten.
Er zal nog wel een volgende operatie komen.

Ria Maandag 31 Januari 2005 at 10:09 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.