Onrust

Onrust in Nepal

Koning Nepal stuurt regering naar huis, neemt macht over 

Gelukkig heeft Joop gisteren nog en anuleringsverzekering afgesloten, even afwachten hoe het verder loopt, maar als ze daar met machinegeweren rondlopen, vind ik ook niet echt een prettige gedachte....

Gisteren ben ik een beetje "bijgeknipt" 

Het is de bedoeling dat het weer iets langer wordt, maar af en toe even de dode puntjes eraf is alleen maar goed, dan "valt" het weer iets lekkerder, wat een rare uitdrukkingen toch in dat kappersgebeuren.
Ik heb raar haar, maar dat had ik al eens verteld geloof ik, het is te dun en te steil, er valt weinig mee te beginnen. 
Maarrrrrrrrrr nu heb ik iets nieuws, BODY double van Sebastian (de naam zegt het al, het is de bedoeling dat je haar twee keer zo dik wordt), de shampoo en conditioner gebruik ik al een tijdje en sinds vanavond ook SCHUIM, om het een beetje te kneden zeg maar, dat het toch nog iets lijkt. Ik ben benieuwd, morgenochtend ga ik het proberen, ik zal mijn webcamplaatje aanpassen, zodat het resultaat bewonderd kan worden.Er moet me even iets van het hart.
Ik kwam er graag en veel, op de insectensite, gezellig een beetje babbelen, soms serieus, maar vaak ook gewoon voor de lol.
Het rommelt er nu een beetje en ik vind ook dat er dingen gebeuren die eigenlijk niet kunnen ik zie er tenminste de lol niet van in, maar dat kan natuurlijk ook helemaal aan mij liggen.
Kortom, ik hou het even voor gezien.
Ik zal best af en toe eens even neuzen, zoals zovelen denk ik, zonder commentaar.

Ria Dinsdag 01 Februari 2005 at 10:12 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.