Krant

Zitten we vanmorgen de krant te lezen, ziet Joop ineens zijn naam staan in een artikel over Nepal.
Er was gisteren wel gebeld door een journalist, die had een paar dingen aan hem gevraagd, maar niet verteld dat het ook gepubliceerd zou worden.
Misschien dat hij dat zelf ook nog niet wist, want het is een free lance journalist, hij schrijft een stukje en biedt dat aan verschillende kranten aan, dus misschien dat het ook nog wel in andere kranten staat.

Update:
Even voor de duidelijkheid, er klopt natuurlijk niets van, Joop is helemaal geen berggids daar, hij neemt juist zelf altijd een gids.
Het adres dat erbij staat is van een kennis in Kathmandu, waar hij contact mee heeft als er eens een tocht voor anderen georganiseerd moet worden.

Pizzaaaaaaa

Yesss! Het wordt weer gezellig in het dorp.
Alle kroegen zijn weer open, niet dat we daar dan gelijk heen gaan, maar het staat wel zo gezellig als de lichtjes er weer aan zijn.
We zijn vanavond onze eerste pizza wezen halen bij Leonardos en zeker na zo'n lange winter smaakt hij dubbel lekker. Carl is weer terug uit Sri Lanka met zijn vriendin die daar vandaan komt, ze zijn vier weken op familiebezoek geweest en nu ik het zo zit te typen bedenk ik dat ik haar helemaal geen gedag gezegd heb, ze was druk in de keuken, wat ben ik toch een stommerd dat ik daar dan niet even aan denk, goed volgende keer dan maar......
Na de pizza nog even een afzakkertje in Salud genomen, ook al gezellig.
De duitsers beginnen weer binnen te stromen vanwege de carnaval, de vogeltjes beginnen ook weer te fluiten bij het schemeren, kortom, de winter is voorbij!!!

Ria Vrijdag 04 Februari 2005 at 10:41 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.