Lol

Mijn kruiwagen met hout was leeg net en ik wilde toch eigenlijk nog wel een blokje opgooien voor de nacht, anders is het helemaal zo fris morgenochtend.
Dus ik hoge schoenen aangetrokken en erop uit met de kruiwagen, je wilt echt niet weten wat voor herrie dat maakt in de sneeuw, zo'n kruiwagen, zo midden in de nacht en Simba vindt het ook prachtig, dus die wilde ook nog eens keihard gaan blaffen.
Ik heb voorzichtig houtjes ingeladen om de buurtjes niet wakker te maken, gelukkig geeft die sneeuw een heleboel licht, het is echt heel mooi buiten nu, je zou zo een eind gaan wandelen, toch maar beter even een dutje doen zometeen, als de was klaar is en de droger weer aan, want ik ben druk aan de was vandaag. 
Miriam heeft het een beetje laten versloffen, dus ik ben drie manden vol aan het verwerken, dat zijn zes wasjes ongeveer en dat doe ik toch maar liever als de stroom goedkoper is, ook al ben ik dan vanmiddag al begonnen.
Ze heeft last van haar knieen de laatste tijd, moet veel rusten en dan blijven zulke dingen het eerst liggen natuurlijk. Gelukkig kan ze nog wel gewoon aan het werk blijven, maar ook daar moet ze af en toe rust nemen, hopelijk is het gauw over

Uitgebreid kranten gelezen en een beetje opgeruimd.

Vanmiddag eventjes naar het strand, het is een raar gezicht als je voetstappen wit worden in het zand een soort negatief effect. Verder eigenlijk niks gedaan dan mail binnen halen op de ene en dan weer de andere computer. In Pokhara moet toch wel telefoonverbinding zijn, of ergens een computer...
Maar misschien is hij nog onderweg, met de bus, een andere verklaring kan ik eigenlijk niet verzinnen.
Maandag voor het laatst contact gehad, morgen is het vrijdag, dat is niets voor Joop...

Vanavond gezellig nassi gegeten bij Elly en Cor, het restant kreeg ik mee voor morgen, hoef ik alweer niet te koken.

Ria Donderdag 03 Maart 2005 at 12:13 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.