Schoenen en Shiva

Een tijdje geleden vertelde ik al dat mijn wandelschoenen een eind versleten waren en ik op zoek was naar nieuwe. Voor de aardigheid keek ik vorige week eens op Marktplaats en zag daar deze Het is wel mijn maat, maar soms verschillen de modellen ook nogal eens. Ik heb een heel vriendelijk iemand getroffen en we zijn nu overeengekomen dat ik ze mag passen, ik heb de verzendkosten al over gemaakt, als ze passen maak ik de € 45.-- over en anders stuur ik ze weer terug op mijn kosten uiteraard, het is het proberen waard, want dan heb ik toch heel goedkoop een paar zo goed als nieuwe.

Ik ben heel benieuwd, vrijdag of zaterdag zijn ze er.

 

Komende nacht is het het feest van Shiva in Nepal.

Nepal massaal aan de blow en de cake vannacht, geen idee of dat waar is, maar Joop had het er wel over.
Drank is er weinig te krijgen, al had hij gisteravond wel een tent ontdekt waar ze cointreau hadden, zijn lievelingsdrankje, hij had gelijk maar een dubbele besteld.

Bericht voor Joop

Hoi Joop,mijn computer is een paar dagen stuk geweest,dus ik zie nu pas dat je in Pokhara zit. Hoe lang zit je daar nog? Als je daar nog een paar dagen zit zou je dan de groeten aan mijn tibetaanse vriendin willen doen? Ze loopt gewoon in de hoodstraat in Lakside. Laat je even wat horen,mag ook via de nepal pagina. Bedankt alsvast.herna

Ik vind het wel een grappig mailtje vandaar dat ik het maar even hier zet.
Wie zou Herna zijn?

Ria Dinsdag 08 Maart 2005 at 9:47 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.