Waaks

Gisteravond was het eng.
Omdat ik aan het lezen was, had ik geen radio of tv aan, dus muisstil in huis.
Simba vond dat maar niks blijkbaar en lag maar te luisteren, was heel oplettend en bij alles wat ze hoorde begon ze te grommen en sloeg ze aan, daar schrok ik dan weer van.
Dat bleef maar aan de gang, dus toen ben ik maar eens gaan kijken, niet buiten hoor, ben je gek, maar wel alle buitenlichten aangedaan, zodat het een beetje overzichtelijk was, ik zag niks, maar heb ze toen toch maar aangelaten.
Het is ook zo aardedonker 's nachts met die nieuwe maan.
Verder wel lekker geslapen, ik heb gewoon wat licht aangelaten, de telefoon mee naar bed genomen en mijn kleren aangehouden.

Vanmiddag weer lekker naar het Watergat gewandeld.
Gelukkig had ik het laatste stuk er niet meer bijgepakt, want het was hoog water, dus dat liep niet echt lekker op het strand.

Vanavond heb ik een spinazie fêta tasje gegeten, gisteren meegenomen uit de natuurwinkel waar ik met Joke was, ik kom daar anders eigenlijk nooit, maar het was heerlijk moet ik zeggen, beter dan de groentenloepia's die ik gisteren at, want die waren zo droog als Sinterklaas zijn gat....


Ria Donderdag 10 Maart 2005 at 9:58 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.