Straô

Al met al een geslaagd Strâo feest.
Op de foto rechts de burgemeester en links de wethouder.
Ik was wat foto's aan het maken, toen er iemand op ons afstapte, de fotograaf van dePZC was niet op komen dagen en of ik een paar foto's van de burgmeester wilde maken en opsturen.
Dat heb ik inmiddels gedaan, dus misschien dat er morgen een door mij gemaakte foto in de krant staat.
Na het ringsteken de kroeg in, waar het stampvol was.
Daarna een pizzaatje gegeten en toen maar weer de kroeg in, nog voller dan eerst, dus daar zijn we gevlucht en naar Salud gegaan, het was er gezellig druk en daar zijn we toen tot het eind gebleven.
Hij was er en hem zag ik 's middags al.
Een uur of één waren we thuis.
Ina en Martin waren op de fiets, Martin en ik zijn op de fiets naar huis gereden en Ina en Ed hebben gewandeld.
Ik kon het nog! Jaren geleden dat ik gefietst heb.
Thuis nog een afzakkertje en als een roos geslapen.

Update: Foto staat niet in de krant.

Bericht voor Joop (vervolg)

Tja, omdat ik de eerste plaatste, nu ook maar het vervolg.
Ik kan wel mailen via Hotmail maar het duurt blijkbaar eeuwen eer die pagina opent en zo blijven jullie ook op de hoogte.
Ik zit erover te denken Herna maar eens een mailtje terug te doen, zodat ze weet dat haar mailtjes openbaar zijn.

Hoi Joop,
Hier wat gegevens over mijn tibetaanse vriendin,anders wordt het moeilijk zoeken!!!Ze loopt iedere dag door de hoofdstraat van lake Side,meestal alleen. Ze is ongeveer 40 jaar,vrij gezet,haar in een knotje,rond gezicht,mist een zijtand (ze lacht veel dus dat zie je zo!) en volgens mij loopt ze nog steeds in haar donderblauwe tibetaanse jurk (met daaronder waarschijnlijk een trui van mij!).Ze heet Tadon (spreek uit Tatoen). Ze woont in het Tashi Palkiel vluchtelingenkamp (heeft een hele mooie tempel en een klooster maar is wel buiten Pokhara). Iedereen kent haar,dus als je een van de tibetaanse vrouwen door Lake Side ziet lopen en je vraagt naar Tadon Karma Dorjee,dan staat ze binnen tien minuten voor je. Als je haar ziet,doe dan a.u.b. de groeten van Pema Dolma (dat is mijn tibetaanse naam) en zeg maar dat ik haar heel erg mis,en zodra ik mijn operatie heb gehad en daarvan herstelt ben meteen naar Pokhara kom,maar ik ben bang dat het nog wel een half jaar duurt,helaas. Alvast heel erg bedankt en nog heel veel plezier in Nepal.
Groetjes herna


Update: Ik heb intussen een hele leuk mail van Herna terug gekregen, waarin ze het e.e.a. over zichzelf vertelt, maar dat ga ik hier niet allemaal vertellen natuurlijk.

Dronken mensen

Ik heb er weer genoeg gezien gisteravond.
Een vrouw, die als de deur opengaat zich nog net staande kan houden, voordat ze op straat rolt.
Diezelfde vrouw, die van haar kruk valt en zich vanmorgen misschien afvraagt, waar al die blauwe plekken en dat stijve gevoel toch vandaan komen.
Een man die denkt dat de gokkast de deur is, hetzelfde nog eens overkomt bij de sigarettenautomaat, maar na eindelijk de weg naar buiten gevonden te hebben eerst maar eens uit gaat rusten met een boom in zijn armen, hij heeft dan nog een meter of 500 te gaan naar zijn voordeur, dat zal niet meegevallen zijn.
Mannen die zich uit gaan kleden, omdat ze denken dat ze sexy zijn....?
Wat zullen er veel mensen een kater gehad hebben vandaag.

Bij mij viel dat mee gelukkig, was op tijd wakker en had de deur van de slaapkamer opengezet, zodat ik het pingeltje van MSN kon horen zodra Joop on line kwam, dat lukte!
Daarna ben ik nog wel even teruggerold natuurlijk, negen uur is vroeg als je half vier pas gaat slapen.

Toen ik Ed hoorde rommelen ben ik ook opgestaan en hebben we samen koffie gedronken en wat gegeten. Hij is daarna weer op huis aan gegaan.
Ik heb op het gemak mijn rondje gedaan in de koude wind, mijn benen waren ook wel een beetje stijf van het dansen, mijn knie voelt ook al niet echt lekker, komt vast van het fietsen.
Daarna nog even een bakje koffie bij Ina en Martin, die het ook rustig aan deden vandaag.
Het pannetje soep dat ik gisteren had gemaakt smaakte heerlijk, soep is de tweede dag pas het lekkerst.
En toen kwam Cor met Belle nog even kijken of alles wel goed ging hier, we hebben even samen een wijntje gedronken, om het af te leren of zo.

Ria Zondag 13 Maart 2005 at 10:37 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.