Zomertijd

Hoe zat het ook weer en aan welke kant komt het er dan uit, soms weet je het niet meer hè.
We hebben erg gelachen vanavond bij Ina en Martin.
Gezellig mossels gegeten. Ze waren lekker maar het kan beter, zal ik maar zeggen, of het nu aan de mossels lag of aan de bereiding laat ik maar even in het midden.
Mossels moet je in een pan gooien met uien en peper, bodempje wijn of bier, 3 keer op laten komen en dan eten.
Niks soepgroente en andere flauwe kul erbij, mensen maken het vaak veel te ingewikkeld.
Puur is het lekkerst, dan proef je ook het best de mossel.

Iik zie nu dat het net na twaalf is, dus eigenlijk net na één.
Gisteravond heb ik mijn horloge al een uur vooruit gezet, ik heb best moeite met het wennen aan het verschil in tijd.

Onze dag begon met vers gebakken croissantjes van camping de Vliedberg aan de overkant.
De supermarkt in het dorp is met deze dagen ook wel open 's morgens, maar dit is zo lekker makkelijk en ze zijn altijd nog lekker warm, heerlijk!
Dat is dan weer één van de voordelen van het zomerseizoen.
In het voorseizoen alleen in het weekend, maar als de vakanties in volle gang zijn iedere dag.
We doen dat niet iedere dag natuurlijk, maar gewoon af en toe eens, als we er zin in hebben.
Op de site van de camping vond ik ook een luchtfoto van de omgeving, ons huis staat er ook op.
Niet echt duidelijk, maar als je weet waar je zoeken moet is het te vinden.

Verder een beetje in de tuin gescharreld, het is nog niet echt lekker en we hebben vanmorgen ook gelijk de kachel maar aangemaakt, anders wordt het te kil in huis.

Rare dag weer met dat tijdsverschil.
Bijna acht uur en nog volop licht, terwijl het miezert...

Ria Zondag 27 Maart 2005 at 8:41 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.