Nieuws

Afgelopen week hebben ze de berm van "mijn" weggetje volgeplant met bomen, niks prachtige gele bloemenzee komende zomer, maar serieuze bomen.
Toen ik zo eens een praatje met de planters maakte, bleek ook dat al dat geels eigenlijk niet de bedoeling was geweest en dat er ergens een foutje was gemaakt.
Nou, ik ben vorige zomer maar wat blij geweest met dat foutje, prachtig was het!

Nieuwe functies enzo

Samen met Joop even naar Zierikzee geweest vanmiddag.
Er is iets met de ventilator van de auto en hij wilde ook al niet starten, dus durfde ik niet goed alleen op stap, want als ik dan zou stoppen moest er een stekkertje ergens uit, anders bleef de ventilator draaien en als ik dan weer zou gaan rijden moest het er weer in en dan vlogen er ook nog eens vonkjes, niks voor mij.
Morgen wordt het verholpen als het goed is, het nieuwe onderdeeltje is besteld bij Rinus Roon.

Maar goed, we waren dus even in Zierikzee.
Eerst even bij de bank langs, ik schrok toen ik binnenkwam, nergens meer een loket te bekennen, alles was anders. Ik ging geld brengen en dat gaat nu eenmaal niet in een pinautomaat, dacht ik. Mis gedacht.......ook daar hebben ze nu een automaat voor bedacht en de juffrouw die me hielp vertelde dat ze er erg blij mee waren. De juffrouw zelf had ik ook nog nooit gezien, pas aangenomen misschien? Bekende gezichten zag ik verder niet, er waren wel allemaal hokjes, misschien zaten ze daar, of misschien waren ze te duur en is de nieuwe juffrouw goedkoper omdat ze minder hoeft te weten.... 

Toen nog even naar AH en oh oh oh, wat ben ik blij met mijn nieuwe theepotje van dubbelwandig roestvrij staal. Geen angst meer hoeven te hebben, dat het gelijmde handvat van mijn ooit eens als relatie geschenk gekregen Wedgewood pot loslaat en ik de kokende thee over mijn voeten krijg.
Hij krijgt een nieuwe functie als bloempot.

Verder ben ik natuurlijk net zo blij met mijn nieuwe roerbakpan van gietaluminium, mijn oude was vies en versleten, de anti-aanbaklaag hebben we allang op, dus die is in de Kliko verdwenen.
Ik zit nu net te bedenken dat ik die er ook nog even uit vis, daar kunnen ook best nog een paar bloemetjes in van de zomer, staat leuk op de nieuwe tuintafel

Ria Dinsdag 05 April 2005 at 10:24 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.