Pech

Alles gaat stuk.

Mijn pc start niet meer op...
Er was vanmorgen iets, traag ineens, ik dacht ik start even opnieuw op....... mooi niet dus.
Daar wordt nu nog aan gewerkt.

De auto waar Joop vorige week een nieuwe sensor voor de ventilator in had gezet is weer stuk.
Hij heeft bij het starten van de grasmaaimachine de plus en de min van de startkabels verwisseld, waardoor hetzelfde onderdeel het weer heeft begeven en het is een hels karwei dat ding te verwisselen want de bumper aan de voorkant moet er dan af. Nu laat hij het vanmiddag even in de garage doen, daar hebben ze tenminste het goede gereedschap.

De cv, waar pas een nieuwe driewegklep instaat doet het ook nog niet goed, die moet ook met de hand aan en uit gezet worden of zo, ik snap niet zo goed wat daar eigenlijk mee is, maar het is niet zoals het zijn moet in ieder geval.

Ik hoop nu maar dat mijn pc in ieder geval het weer vlug doet en dat ik niet weer alles kwijt ben, vreselijk ik moet er toch niet aan denken dat ik alles weer opnieuw moet installeren.

Alles kwijtWat een ellende.
De harde schijf onherstelbaar beschadigd.
Vanmiddag dus eerst maar een nieuwe gehaald.
Het is nog niet zo lang geleden dat ik dat ook had, dat vertelden we dus ook tegen de winkelmeneer, het kan zijn dat er nog garantie op zit. We moeten hem brengen en dan kunnen ze dat nakijjken. 
Geen back up natuurlijk, dus alles kwijt.
We hebben nu ook een programmaatje gekocht om dingen terug te kunnen halen, ik ben benieuwd, want ik had zoveel leuke fotoos van de kinderen gemaakt toen ze hier waren en die zijn ook allemaal weg natuurlijk.
Van ellende maar een rondje gewandeld vanavond, terwijl Joop druk was met het installeren van XP, wat ook niet gelijk lukte natuurlijk, het zal eens meezitten.
Gelukkig stond het erop toen ik terugkwam en kon ik aan de slag met de programmaatjes.
Ik ben alweer zover dat ik een stukje mèt foto, die ik vanavond genomen heb, kan plaatsen.
Verder is het nog leeg en kaal, nog geen favorieten terug en ook geen adressenbestand, maar mijn eerste oude harde schijf zit nog in de pc van Joop en daar staat ook nog het e.e.a. op.
Deze was voor 50% beschadigd.
Ik snap er niets van, want ik deed niets bijzonders.
Maar goed, ik ben weer zoet met het zoeken en denken van "wat had ik ook alweer" het opnieuw aanvinken, dat wordt voorlopig geen nieuw webcamplaatje, want daar heb ik altijd grote moeite mee dat goed te krijgen (hè Downer) gelukkig staat er een beetje fatsoenlijke op, het had zomaar gekund dat ik met een pet op had gezeten....

Ria Maandag 18 April 2005 at 8:00 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.