Kruid en koninginOngelooflijk veel heb ik ervan, vooral op dit stuk.
Joop wil het te lijf gaan met de onkruidspuid, maar ik wil graag dat de Judaspenning gaat bloeien, dat doet het al wel op een ander stuk, maar dit zijn latertjes.
Iemand een idee of het kleefkruid de judaspenning gaat "inpakken" of heeft het een kans.
Ik zet het maar even hier, er zijn tenslotte genoeg lezers die iets van plantjes afweten en misschien advies kunnen geven .
Update: Ik ben inmiddels begonnen met het trekken van het kleefkruid, een heel karwei, maar de grond is nog aardig vochtig, dus veel wortels krijg ik er wel uit. Ik ben benieuwd, misschien staat er volgende week weer net zoveel.

Koninginnedag

Nog een paar nachtjes slapen en het is weer zover, de verjaardag van Juultje, die nog altijd als koninginnedag gevierd wordt. Ik vond het defilé vroeger ook wel iets hebben, gezellig met z'n allen op de stoep en zwaaien naar de mensen en muziekkorpsen die langskwamen. Vooral ook altijd mooi om te zien hoe het bordes gevuld werd met bloemen en dat het altijd netjes vol was op het eind, stel je toch voor dat ze een paar bosjes tekort kwamen. En de cadeautjes die keurig afgevoerd werden, gelijk de schuur in, want wat moesten ze met die zooi.
Maar tegenwoordig gaat de familie het land in, komende zaterdag naar S cheveningen, lekker dicht bij huis, want het wordt een drukke dag, er is nl ook nog eens het 25 jarig jubileum.

Het oranjecomité van Scharendijke is ook druk met de voorbereidingen heb ik begrepen.
Ze hebben sinds kort ook een nieuwe website, ik word er zelfs op gelinkt...
Nu maar hopen op een feestelijk oranjezonnetje, ik moet toch nog eens een vlag aanschaffen, de mast staat er dus dat is geen probleem, er hangt meestal een windslinger in...

Ria Donderdag 28 April 2005 at 8:28 pm | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.