KoninginnedagIk ben de dag begonnen met een lekkere sauna en tussendoor buiten genoten van het kwaken van de kikkers, heerlijk.
Daarna hebben we met de spit een rondje eiland gedaan, even door Zierikzee gewandeld, patatje gekocht en in Brouw een softijsje.
Eind van de middag een wijntje met Elly en Cor en daarna met z'n viertjes meegedaan aan de puzzelrit, waarbij we in Dreischor behoorlijk verdwaald zijn en volgens mij een controle post hebben gemist. Door het verdwalen kwamen we ook langs zijn huis en hebben zodoende even gezwaaid," 't bluuft een roar durp dat Dreister", maar we zijn eruit gekomen, hebben de rit afgemaakt en waren als eerste binnen, of dat een goed teken was, geen idee. De prijsuitreiking is rond deze tijd, maar Joop moet taxi rijden en ik heb geen zin in mijn eentje daar rond te gaan lopen, Elly en Cor hadden ook geen zin meer er naar toe te gaan, dus zit ik maar weer achter mijn pceetje, ik zie het wel op de site wie de winnaars zijn en of mijn lootjes nog iets opgebracht hebben.

KikkersVan deze hebben we er een stuk of tien, misschien nog wel meer en ik vind het geweldig, ik geniet van het kwaken en het gespring en gehups in de vijver.
Ik kan me dan ook niet voorstellen dat mensen er zich aan ergeren, of dat ze alleen maar doen alsof om mij op de kast te krijgen, zoals Joop en Cor, zeker als ze samen zijn, gezworen kameraden en niets gaat hun te ver om mij op de kast te krijgen. 
Uitspraken als "waar is de buks" en "morgen eten we kikkerbillen van de bbq" maken mij alleen maar boos. Ik ben die pesterijen zat en hoop dat de kikkers goed hun best doen en dat er nog een stuk of twintig bijkomen, dat zal ze leren, met hun dreigementen!

Ria Zaterdag 30 April 2005 at 8:32 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.