Finale

 

Vanavond heel gezellig gebarbequed met z'n zessen.
Met Elly en Cor was al afgesproken, maar onverwachts kwamen Wim en Maatje er nog bij.
Ik ken Wim en Maatje al vanaf de lagere school en Wim is weer een neef van Cor, ach de wereld is zo klein. Er was veel eten en ik dacht het gaat nooit op, maar we hebben goed ons best gedaan.
Er is weinig in de kliko beland.

Joop is vandaag op kikkerjacht geweest, hij heeft er vijf weten te vangen.
Het is ook wel te gek als je zit te praten en de kikkers overheersen het gesprek, mij stoort het niet, maar Joop dus wel, ach ja, ze zitten nu in een emmer te wachten op hun volgende adres.

Afgelopen nacht slecht geslapen omdat mijn pc weer kuren had, of ik, ik had ook weer zitten rotzooien, ik moet dat ook niet doen, maar kan het niet laten af en toe, het is weer verholpen, dank zij Joop, hij werrd niet eens boos.
Het leven is zwaar af en toe...

Weer maandagRaar weer was het vandaag.
Toen ik aan het wandelen was vanmiddag heb ik zo'n beetje alles gehad, stromende regen, warme zon, prachtig gezicht waren de jonge blaadjes tegen de donkere lucht. (Mijn foto toestel is toch niet meer wat het geweest is geloof ik, het lijkt of de foto's minder scherp zijn)
Ik kom ook altijd langs net zo'n soort vijver als wij hebben en daar was het een kabaal van jewelste, minstens een kikker of twintig. Die van ons zijn vanmorgen opgehaald (niet allemaal hoor), ik hoop dat ze het een beetje kunnen wennen, waarom heb ik ook niet gewoon een man die kikkers leuk vindt...
In het haventje bij het koepeltje was het druk, mooi gezicht ook want het was windstil.
Vanavond is er nog een flinke kar houtsnippers gebracht, die hebben we net weer verdeeld, mooi gezicht, het ziet er verzorgd uit zo.

Ria Maandag 02 Mei 2005 at 8:39 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.