Wantsen

Ik heb er ooit ook al eens een foto van geplaatst, ik kan alleen niet meer vinden waar, misschien was het ergens anders, maar een paar dagen geleden schreef zij er een heel leuk stukje over.
Dir.beestjes(wie dat dan ook zijn mag), die schijnbaar heel veel over de bloemetjes en de bijtjes weet, vertelde zelfs dat ze zeldzaam zijn, nou niet in Scharendijke dus.
Hele hordes zitten er vaak op een kluitje langs de dijk, vandaar dat ik eerst maar een foto heb gemaakt vanmiddag, als bewijs hè, voor als de mensen mij misschien niet geloven 

Roetoeters


Hier kan ik zo van genieten en ik moet dan ook oppassen dat ik niet te langzaam ga rijden, want dan voel ik me weer zo'n ouwe teef, waar al die andere weggebruikers zich aan gaan ergeren, maar eigenlijk zal me dat ook een rotzorg zijn hoor, ik tuf gewoon mijn eigen gangetje, ruimte zat, iedereen kan er langs.
De roetoeters bloeien, de lucht is blauw en de Zeeuwse vlag wappert.

Ik was nog even in Zierikzee, want voor sommige dingen moet je gewoon naar Zierikzee.
Zoals haarverf ruilen, ik had vorige week een doosje gekocht, maar Joop was er toen bij en dat was al snel van "Weet je het nu nog niet" dus ik had de verkeerde kleur, lichtgoudblond, dat moet ik niet hebben in de zomer, dan krijg ik helemaal zo'n strohoofd, dus vandaag op het gemak even omgewisseld in een tintje donkerder, zulke dingen moet je ook niet doen als er mannen in de buurt zijn, zeker niet als die mannen vinden dat je het maar gewoon grijs moet laten worden en dat verven maar onzin vinden, nou dat kan altijd nog hoor, voorlopig nog maar ff kleuren.

Niet ver gewandeld, want Simba heeft alweer een wondje aan haar poot, dat loopt niet lekker natuurlijk, er liggen ook overal glassplinters, kapotte bierflesjes in het tunneltje, op de dijk , ik moet er echt op letten, maar ja, ik zie ook niet alles....

Ria Dinsdag 03 Mei 2005 at 8:42 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.