Hij doetutOp mijn stoel vanachter de pc genomen, hij zat tegen het raam vanavond, beetje inzoomen, blauwe lucht op de achtergrond, mooi toch! Daarna heb ik hem op een papiertje laten lopen en naar buiten gegooid, hij zat hier al een dag of twee en zal wel honger gehad hebben, dat bijtje.
En het zal allemaal nog wel beter kunnen hoor, maar ik was er een beetje moe van vandaag.
Gelukkig zijn de tekentjes en het gebruik bijna hetzelfde als de vorige, ik kan ze zo op de pc zetten zonder probleem, ook dat is hetzelfde gebleven.
Joop was nog even in Zierikzee en heeft een handig tasje voor me meegebracht, de oude deed ik zomaar los in mijn tas, dat pakt wel handig snel als je iets ziet, maar ik moet er nu toch een beejte zuinig op zijn hè. De gebruiksaanwijzing is in het Engels, daar kom ik ook nog wel uit, zolang het niet te technisch wordt, maar daar heb ik Joop dan weer voor.
Het 128 mb schijfje, dat het in het oude toestel niet meer deed, (ik kreeg daar een error melding) werkt in deze ook weer gewoon, dus voorlopig heb ik ook ruimte genoeg, meestal haal ik ze er toch 's avonds gelijk weer af.Vanmiddag nog even een rondje gedaan en toen ik bijna thuis was, liep deze Mien met haar nazaten luid te kwakken, jemig, daar wilde ik toch ook wel een foto van, vlakbij het kerkhof aan de Elkerzeeseweg, druk met auto's, Simba aan de riem, die ook naar die beestjes toe wilde , ik graaien in mijn tasje naar het andere tasje en eer dat dan allemaal open is en die Mien wou wel wegwezen, ik moest maar een beetje gokken of ik ze in beeld had, dus deze is erg uitvergroot, maar niet minder schattig, het waren er wel een stuk of negen denk ik, lief hè.

BioPhysics

Ik heb vandaag een afspraak gemaakt en vrijdagmorgen negen uur moeten we allebei present zijn.
Ik hoop vooral voor Joop dat het wat oplevert, nierstenen, jicht, dooie vingers zo gauw de temperatuur onder de tien graden komt en misschien zelfs zijn CVA's en TIA's, je weet maar nooit.
Hij heeft een bloedje hekel aan al de medicijnen die hij elke dag moet slikken (het valt nog mee hoor, pilletje of zeven) maar misschien kan het iets minder. Ik ga vooral mee voor de gezelligheid maar laat mezelf toch ook even meten, zo vrolijk ben ik de laatste tijd nu ook weer niet en na de voetmassage van vorige week is wel mijn rugpijn over...

Ria Woensdag 18 Mei 2005 at 9:48 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.