OrchideënAfgelopen weekend ontdekte ik in hetzelfde struikje als waar de orchidee van een tijdje geleden onder staat, nog twee andere exemplaren. Eén is net zo helder groen, maar de ander heeft een gevlekt blad en is ook veel groter, vreemd hoor, ik ben zo benieuwd wat voor bloemen eraan komen.

Wijzer

Toch handig dat ik tegenwoordig kan zien hoe ver het nog is naar huis op deze mooie zelfgemaakte windwijzer. Lekker gewandeld, ook al was het niet zulk mooi weer als op de foto, de temperatuur was aangenaam. Ook de nodige foto's gemaakt onderweg, maar ik doe duidelijk iets verkeerd, bloemetjes waar ik een plaatje van wilde maken zijn wazig, terwijl de achtergrond mooi duidelijk is, dat is niet de bedoeling natuurlijk.
Vanavond ben ik me dus maar eens door de gebruiksaanwijzing aan het worstelen, ik moet ook niet denken dat ik alles al weet. Bij het oude toestel deed ik eigenlijk ook maar wat. Joop heeft dat nu ingevorderd en die komt soms ook met vragen waar ik het antwoord niet op weet.
Dat wordt dus dingen uitproberen met het boekje erbij en dan daarna proberen te onthouden, waar ik absoluut geen kei in ben, maar goed, samen worden ook wij wijzer.

Joop heeft vanavond een clubje dames op bezoek, die zich in de bijtjes willen verdiepen, hij zit gezellig met ze in het bijenhok.

Ria Donderdag 19 Mei 2005 at 9:50 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.