Otootjes en tasjesVeel wind vandaag, dus niet echt lekker om buiten te zitten, maar wel om lekker in het otootje te rijden. We hebben vanmiddag samen met Elly en Cor een rondje eiland gedaan. 
Onderweg in Bruinisse tongetjes gekocht , bij de Vierbannen een pilsje gedronken, in Zierikzee een harinkje gehapt en ook nog een tasje gekocht.


Ik was er afgelopen week al verliefd op geworden en kon het eigenlijk niet uit mijn hoofd zetten. Eigenlijk moet ik bekennen dat ik het toen al gekocht had, maar toen ik af moest rekenen schrok ik en heb het weer terug gezet, ik had de prijs van een ander tasje in mijn hoofd. Ze hadden er toen nog twee van en toen we er vanmiddag kwamen zag ik er eerst geeneen, ik wilde het even aan Elly laten zien. Gelukkig hadden ze er nog eentje en Elly vond het ook helemaal bij me passen, vandaar dat ik toch maar de knoop heb doorgehakt, mooi is ie he! Daarna hebben we in Burgh Haamstede nog een ijsje gegeten en zijn weer afgezakt naar Scharendijke.
Elly heeft de tongetjes gebakken en ik een stokbroodje we hebben heerlijk gegeten en vooral ook heel heerlijk gedronken, ik ben met Cor samen de wijnkelder ingedoken en hebben wat lekkers uitgezocht, maar niet heus, ik heb alleen een paar fotootjes gemaakt van hun mooie wandschildering, Cor deed de rest.


Ria Zondag 29 Mei 2005 at 10:23 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.