Nieuwe brilVanmiddag belden ze dat hij klaar was, lekker snel dus, want vorige week heb ik hem pas besteld.
Beetje oranjeachtig, staat prachtig bij mijn nieuwe tas natuurlijk!
Ik kan weer een paar jaar vooruit, voorlopig ben ik uitgekocht.

We hebben weer hard in de tuin gewerkt vandaag.
Joop is bezig de slootkant schoon te maken, dat is al een paar jaar niet gebeurd, dus daar groeit en bloeit van alles, maar het moet nu eenmaal van de gemeente, daar mogen geen bomen en bosjes groeien, de boer aan de andere kant van de sloot doet het keurig ieder jaar.
Ik ben de boel wat aan het knippen, zodat Joop niet gebukt op de grasmaaier hoeft te zitten. Na de rigoreuze snoei van vorig jaar loopt het weer lekker uit aan de onderkant, we hebben alweer een kar vol. Bij de milieustraat vroegen ze een tijdje geleden aan Joop of hij een camping had, dan moet je nl. betalen.

De vijver ziet er niet uit, het water is wel helder, maar hij zit vol met draadalg en zo'n drabberige groene derrie aan de opervlakte. Joop denkt dat het vanzelf verdwijnt als het water warmer wordt en de zuurstofplanten weer gaan groeien, maar ik heb er zwaar hoofd in.

Verder krijgen we nieuwe buren.
Het bord "te huur" is weg en er rijden auto's rond van de Fa. Slager Heijboer. Wel een erg grote loods voor een installatiebedrijf. We wachten de ontwikkelingen af.


Ria Donderdag 02 Juni 2005 at 08:55 am | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.