Libelles

 
Klik voor de hele foto

Tja, ik blijf het leuk vinden hoor, ik beleef nu eenmaal niets anders en wat is er mooier dan een paar vrijende libellen in je tuin te hebben. Groene glazenmakers denk ik dat het zijn. 

Vanmorgen ook begonnen met het draadalg uit de vijver te vissen, ik kon het niet meer aanzien. Het is wel een heel karwei en er komen natuurlijk ook weer een boel waterplanten mee, maar die zitten er toch nog wel genoeg in denk ik. In het midden kan ik er niet goed bij, ik heb wel zo'n uitschuifstok maar dan is het nog rekken geblazen. Daarom kreeg ik het geweldige idee om een luchtbed, dat ik ooit eens als reklame bij de Nivea had gekregen op te blazen, ik dacht dat moet toch lukken, lekker een beetje dobberen en vissen in de vijver. Mooi niet dus, ik heb er helemaal ingelegen, brrrrrrrrrrr, ik wist niet hoe snel ik er weer uit moest klauteren, al die enge beestjes waar ik zo graag naar kijk, moeten natuurlijk niet tussen mijn tenen terecht komen......


Ria Vrijdag 03 Juni 2005 at 08:57 am | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.