De klok van Arnemuiden

Eerst lekker gewandeld vanmorgen, Simba had er gelukkig ook zin in, dus we hebben er flink de pas ingezet, dat was weer eens nodig na de afgelopen dagen. 
Ik was nog maar net thuis toen Joop belde, hij was bij Elly en Cor, of ik mee ging een rondje rijden met het otootje. Natuurlijk had ik daar wel zin in, want dat is altijd gezellig. We hebben dit keer een rondje Walcheren gedaan, met de nodige tussenstops natuurlijk. In Veere was er haring en markt en er was een mannenkoor "de klok van Arnemuiden" aan het galmen, wat we natuurlijk uitgebreid hebben meegezongen, we zaten toen net lekker aan een wijntje.
Er stonden ook bloemenzaden langs de kant van de weg en je zult het niet geloven maar er lagen zakjes met teunisbloemenzaad bij. Natuurlijk wilde ik gelijk een zakje kopen, maar Joop zei gelijk "dat moet je niet doen, daar worden de bijen agressief van". Whaaa, mooi dat ik ze heb laten liggen natuurlijk. Ik ga dat nog wel eens beter uitzoeken, nog nooit van gehoord, dat ze van bepaalde bloemen agressief worden. 
Genoeg gesnoept en als toetje nog een patatje in Haamstede, alweer niet hoeven te koken vanavond.
Mijn vinger slinkt steeds meer, af en toe jeukt het nog als een gek, maar dan smeer ik maar weer even met een beetje Nestosyl, dat helpt.


Ria Zaterdag 11 Juni 2005 at 09:14 am | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.