Zoekdag

De grond was lekker nat geworden na de regenbui van gisteravond, dus ik ben lekker een beetje aan het trekken geweest vandaag. De gele bloemetjes van een tijdje geleden zijn bijna uitgebloeid en om te voorkomen dat ik er volgend jaar helemaal onder bedolven ben, heb ik er al een groot deel uitgetrokken. En onder dat plukken loop ik dan maar te denken, aan dat zwaluw liedje, dat ik intussen wel heb kunnen achterhalen en aan die onbekende mus, waar ik zo langzamerhand ook een bruin vermoeden van krijg, want ik kan daar niet tegen hoor, dat ik iets niet weet of kan vinden.
Vanavond pas een stukje gewandeld, het is lekker afgekoeld.

Morgen gaan we misschien een dagje Spitten, het ligt eraan of Joop een beetje fris is, want hij moet rijden vannacht en we moeten dan al voor half elf in Maarssen zijn....we zien wel. Voor mij hoeven die ritten niet zo, maar Joop vindt het af en toe leuk om er aan mee te doen.


Ria Zaterdag 25 Juni 2005 at 10:19 am | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.