Bezoek vervolg

Het muntvlindertje kennen we nu wel, maar wat voor bloemetje het is zijn we nog niet uit.
Er zijn hele velden van en sommige boeren zaaien het ook alleen maar langs de kant er komen een soort boontjes aan met zaad, wie het weet mag het zeggen. (Herik, weet ik inmiddels 1-11-2011)

We hebben een heerlijke wandeling gemaakt vandaag, het was er ook superweer voor, niet te warm, dus Simba hield het ook nog wel uit. Eerst een struk langs het strand, de zussen wilden ver, dus dat hield in dat we de volgende overgang pas de polder ingingen, zo leuk te lopen met mensen die ook de bloemetjes allemaal leuk vinden, alleen daar geniet ik dan al van.
In Ellemeet kwamen we langs het huis dat ik dacht dat van Ria Mus was, maar er stonden ineens weer heel andere namen, gelukkig kwamen we toen een mevrouw tegen waar ik ook wel eens een praatje mee maak en gelijk maar gevraagd of zij ze ook kende en jawel hoor, die wonen daar, zei ze, mooi niet dus want dat was dat verkeerde huis, nu ja, we komen er ooit nog weleens achter en Ria (Mus) als je nu gewoon je email adres invult kunnen we ff een mailtje sturen, toch?

Daarna zijn we nog naar het Groene Kikkertje geweest. Ook daar was het genieten in drievoud, heerlijk! En zoveel moois, het is er prachtig. Thuisgekomen nog even een borrel en daarna gingen de zussen weer richting huis, Joop had zich al helemaal op de spareribs verheugd dus daar was geen ontkomen meer aan, het was ff gezellig in de Surf Inn.
Echt meiden, volgende keer moeten jullie mee hoor!


Ria Dinsdag 12 Juli 2005 at 11:50 am | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.