Spionage



Bij het uploaden van mijn foto's kwam ik foto's tegen waarvan ik dacht "waarom heb ik ze gemaakt". Het waren er drie op een rij en er stond volgens mij niks bijzonders op, tot ik ze ging uitvergroten en weer zag waar het om ging. Afgelopen week stond er een vrouw op het viaduct bij Ellemeet, naast haar fiets te rusten, dacht ik. Ze stond wel erg naar één richting te turen, maar ik dacht dat ze van het mooie uitzicht genoot. Bij nader inzien was ze alleen gefixeerd op de uitgang van een camping daar en ik probeerde te zien waar ze op lette, als ze weg zou rijden, was datgene waar ze op stond te wachten gebeurd. Er gebeurde niets en na een minuut of tien reed ze door.
De volgende dag loop ik weer op dat viaduct als ze me voorbij fietst richting camping. Het verbaast me dan ook niets als ze bij die camping aangekomen afstapt, ze loopt daar even wat, draait om en komt weer mijn kant op. Bovenop het viaduct stopt ze weer, ik loop inmiddels richting camping, ze haalt een verrekijker tevoorschijn en begint te gluren. Als ik bijna bij de camping ben rijdt ze weer door. Ze houdt duidelijk iemand in de gaten. Een vrouw van middelbare leeftijd met een masker, ze had een vreemd gezicht vandaar ook dat ze me gelijk al opviel. 
Morgen ga ik weer een rondje doen, ik ben benieuwd of ik haar weer zie, want wie of wat zou ze in de gaten houden. Ik kan daar al wandelend hele verhalen bij verzinnen en ik denk dat als ik haar weer zie, ik het gewoon ga vragen......."is er iets, mevrouw?"


Ria Zaterdag 06 Augustus 2005 at 6:33 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.