NazomerenVoor mij heeft de zomer afgedaan, 't is voorbij! Fini!
Het kan nog zulk mooi weer worden, de avonden worden toch niet meer zomers, niet meer zoals zomerse avonden moeten zijn. Het land wordt kaal, het ruikt anders, de meeste eenjarige zomerbloeiers geven het op, de blaren verdorren en de bloemen die er nog in zitten kunnen de boel ook niet meer opvrolijken. Behalve de Geraniums, de sterksten van het stel, die geven het zo snel niet op en bloeien nog uitbundig, gelukkig maar, we houden het zomergevoel nog even vast, overdag dan.

Joop is druk met zijn nieuwe vriend. We hadden al besloten het spelletje nog maar eens mee te spelen en nu met zo'n erfenis helemaal natuurlijk, daar moet meer van te maken zijn 

Ik heb eigenlijk niets gedaan vandaag. Vanmiddag wat geknipt in de tuin, de lavendel en de rozemarijn gekortwiekt en wat onkruid weggehaald. Simba uitgebreid geborsteld en toen het eenmaal "biertjestijd" was, wat gedronken met Ina en Martin, zo gezellig dat ze hier vakantie vieren! Ze vinden dat zelf ook wel geloof ik, want ze hebben er met het mooie weer in het vooruitzicht komende week, nog maar een paar daagjes aan vastgeplakt.


Ria Vrijdag 12 Augustus 2005 at 6:58 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.