Cadeautjes en zo

Nadat ik vanmorgen eerst uitgebreid naar Ina en Martin had gezwaaid in de helicopter, richting Zierikzee voor een cadeautje voor Yara. Gelijk de boekhandel ingedoken want ze had een vriendinnenboekje gevraagd. toen ik die zag vond ik dat niets, daar is ze nog te klein voor, maar ze hadden daar wel allemaal Diddl dingen. Leuk!!! Allemaal roze en glitters, dus daar heb ik maar wat van uitgezocht. Zelfs de zakjes plakken ze niet dicht en worden ook niet gevouwen, want die worden ook gespaard vertelde het meisje achter de kassa. Zo erg zal het met die kleindochter van mij nog wel niet zijn.

Daarna samen met Joop naar de Burghse dag. Ina en Martin waren daar ook. We hebben wat geslenterd, paarden bekeken, Joop heeft zijn mesje geslepen, we hebben vier hangmatten bij de stand van Goemanszorg gekocht à €1.-- p.st., ik heb nog een aardigheidje voor Levi opgeduikeld en toen het biertjestijd was hebben we een biertje gedronken. Daarna naar huis en met z'n vieren wat gegeten, we hadden bij AH nog wat tappa's gescoord en samen met wat we in huis hadden was het een overheerlijk geheel. Joop zit weer op de taxi, Ina en Martin zijn ook weer naar huis. Morgen richting Nijkerk.


Ria Zaterdag 13 Augustus 2005 at 7:09 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.