Mossels

Vanmorgen had ik echt zoiets van "dit wordt weer zo'n nix dag". In de zon liggen heb ik ook geen zin meer in, de zomer is tenslotte alweer bijna voorbij, het kleurtje zit er al een beetje op, eigenlijk heb ik het wel gehad met deze, op naar 2006. (hoeveel zal ik er nog te gaan hebben)
Na mijn vijvervispartijtje had ik het idee maar weer eens mijn aquarelblok te pakken, tot Joop op het nog betere idee kwam Ina en Martin te bellen, die stonden op het punt om mossels te gaan kopen op de Neeltje Jans, daar zijn we met zijn vieren heen gereden, we hebben er een heerlijke wandeling gemaakt,mossels gekocht en op weg naar huis in Haamstede een ijsje gegeten. Vanavond de mossels gekookt, ze waren heerlijk maar er zaten wel veel krabbetjes in, wat is er toch aan de hand met de mossels tegenwoordig.............
Na het eten nog een tijdje bij het kacheltje gezeten en gekeuveld over van alles en nog wat. Morgen gaan we bij hun de nieuwe bbq inwijden, zodoende vieren wij ook een beetje vakantie, donderdag gaan ze weer huiswaards.
Wij gaan dan denk ik weer aan de slinger, de raten zitten weer vol , de Luzerne is alweer gemaaid, tijd om te oogsten, want de honing die we een tijdje geleden geslingerd hebben is ook alweer bijna op.

 
Ria Woensdag 17 Augustus 2005 at 7:31 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.