Gewoon

Het was weer een "gewone" dag vandaag, voorzover dagen dat dan kunnen zijn. Een luierdag was het, want bij alles wat ik deed brak het zweet me uit. Niet teveel gedaan dus. Wel even boodschappen in Zierikzee, want alles was weer op. En zelfs boodschappen doen is al niet meer gewoon, het hele eiland staat vol met borden: "Omleiding, Delingsdijk afgesloten, volg 4 of 5". 
De dijk die het eiland in tweeën splitst wordt opnieuw geasfalteerd en die moeten we oversteken om in Zierikzee te komen, je weet dus nooit wat je tegen komt, want natuurlijk volg ik niet 4 of 5, ik ben daar gek, omrijden voor iets dat er niet is. Af en toe moet je even een stukje fietspad nemen, of een eindje door de berm, asfalteermachines heb ik nog helemaal niet gezien, tot nu toe valt het mee en zijn ze op de ene kruising bezig, dan zul je er bij de volgende best wel door kunnen, maar spannend blijft het natuurlijk.


Ria Donderdag 18 Augustus 2005 at 7:55 pm | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.