ReclameTegenwoordig zijn veel auto's op de meest mogelijke manieren versierd, soms maak ik er een foto van om thuis de websites op te zoeken. Vaak valt het dan tegen, want het zijn toch meestal bedrijven, die alleen wat informatie geven over wat ze te bieden hebben. Een paar dagen geleden stond ik naast een auto uit de buurt en ook daar maakte ik een foto van. Ook die website zocht ik op en al is hij niet bijzonder mooi, ze maakt wel mooie dingen. 

Zulke dingen gebeuren ook, een stelletje debielen uit Winterswijk die hier de boel onder komen kliederen, bierflesjes stuk gooien in het tunneltje, zodat ik weer goed uit moet kijken dat Simba daar niet in trapt. 
Er is pas verlichting aangelegd in de tunneltjes, die 's nachts wel afgesloten zijn, hufterproof, maar er wordt toch geprobeerd ze stuk te maken natuurlijk. De bierflesjes gooien ze gewoon door de roosters bovenin, ook een leuke bezigheid blijkbaar. 

Verder hebben we het vandaag aardig droog gehouden, geen wateroverlast hier. Lekker gewandeld en Joop heeft nieuwe glazen voor zijn bril besteld, geen idee of ze hufterproof zijn.

Ria Zaterdag 20 Augustus 2005 at 7:58 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.