Havendagen

Ik zit er nog een beetje van na te tollen. Zulke dagen zijn namelijk wel heel erg leuk om je even tussen de menigte te begeven, want wat ben ik veel oude klasgenoten tegenkomen vanmiddag. We waren samen met Elly en Cor, dus voor Elly gold hetzelfde, het was een soort van reunie maar dan anders, want die anderen hoorden er niet bij natuurlijk, dat waren de figuranten.
We hebben veel hapjes gegeten en nog vreselijk gelachen met een paar stellen uit Vrouwenpolder, kortom, voor ons was deze havendag geslaagd.
Eenmaal thuis kwam Silvia aanzakken, er schijnt weer ergens een feest te zijn, we hebben gezellig even zitten kletsen en eigenlijk had ze ook al geen zin meer om nog op stap te gaan, maar ja, daar was ze wel voor gekomen natuurlijk, dus die is nu ook de hort op.
Moeders heeft nu weer even tijd voor de pc. Ik heb nog foto's op bestelling gemaakt, dus die moesten ook nog verstuurd worden.

Ria Zaterdag 27 Augustus 2005 at 8:29 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.