Winterklaar

 

Vandaag lekker aan het opruimen geweest, de meeste stoelen en tafels onder het afdak gezet, de vetplanten onder de veranda, Joop heeft het gras nog een keer gemaaid dus zo langzamerhand maken we ons klaar voor de winter, al ziet het daar nog lang niet naar uit. Wat is het heerlijk! 
Vanmiddag een paar foto's vanaf het land van de buurman gemaakt, maar het was eigenlijk te laat, te veel tegenlicht. Maar deze gaat en daarop is de bijenstal goed te zien. Ook nog een beetje aardappels geraapt en toen ik daarme bezig was werd ik aangevallen door een bij. Joop liep een eindje verderop en hoorde het eerst niet (hij is ook nogal doof), ik gilde en krijste, ik dacht dat ik gek werd, hij stak in mijn wang en zat daarna nog in mijn nek.......... Joop had het toen ook eindelijk in de gaten en heeft de beet uitgezogen. Tot nu toe valt het mee, het is nog niet echt dik, ik heb er Nestosyl opgesmeerd, dus maar even afwachten, misschien word ik zo langzamerhand ook immuun.

Ria Woensdag 12 Oktober 2005 at 10:46 am | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.