Vandaag in vogelvluchtJe snapt niet dat ze nooit botsen, die spreeuwen. Grote zwermen bij de duinen, waar het vol met besjes hangt natuurlijk. Mooi om te zien altijd, maar ook moeilijk om dat goed op een foto te krijgen, vooral als ze met z'n allen zwenken en de zwerm in één keer van kleur veranderd. 
Nog steeds volop zon, maar wel winterjassenweer en de kachel heb ik ook weer aangemaakt.
Vanmiddag de electrische heggenschaar bij Elly gehaald en eindelijk de heg langs de oprit geknipt, die zat tot voor kort nog vol met bijen dus toen durfde ik er nog niet aan te beginnen. De oprit is zodoende ook gelijk weer een meter breder en ik kan alweer bijna tot aan de weg kijken, er moet nog een beetje blad van de bomen af. 
Vanmiddag belde Sil, ze heeft gisteren de halve marathon in Amsterdam gelopen en het was goed gegaan, ze gaat zodoende aardig haar vader achterop. De kinderen hebben herfstvakantie en komen donderdag een nachtje logeren, gezellig!


Ria Maandag 17 Oktober 2005 at 10:52 am | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.