DandelionSinds 1 juni 2001 zit ik alweer thuis en sinds die tijd breng ik dus menig uurtje achter het toetsenbord door. Door toeval kwam ik niet lang daarna op de chat van 3FM terecht, dat was gezellig, er kwamen steeds dezelfde mensen en druk was het er eigenlijk nooit. We hebben elkaar ook een keer ontmoet en een gezellige barbeque gehad hier in de tuin.
Die chatbox bestaat al lang niet meer en chatten doe ik ook bijna nooit meer, alleen af en toe op MSN. Tot vanmiddag Dandelion me aansprak, hij was mijn weblogadres kwijt (hij had zijn pc opnieuw geïnstalleerd), en kijkt regelmatig zei hij, leuk is dat om te horen. 
Er zijn er nog wel een paar uit die tijd waar ik af en toe contact mee heb, vooral als er iets belangrijks gebeurt in hun leven . Zo is Soezy sinds kort zwanger en is Nicole eindelijk vertrokken naar haar geliefde Londen. Hier gaat ze voorlopig wonen en werken. Ik wens haar natuurlijk veel succes, ze gaat het wel rooien daar, voor Soezy een voorspoedige zwangerschap en Dandelion natuurlijk heel veel succes met zijn band en zijn studie Toegepaste Communicatie Wetenschap aan de Universiteit van Twente.

Ria Dinsdag 18 Oktober 2005 at 10:54 am | | Standaard
Gebruikte Tags:

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.